Let op: Het is druk bij PostNL! We merken dat onze dadeltaarten soms wat langer onderweg zijn dan normaal. Houd hier rekening mee bij het plaatsen van je bestelling!

Hoe werkt het?


Brievenbus Date

Wij versturen handgemaakte dadeltaart, waarmee jij iemand kunt verrassen per post. Kun je niet bij iemand op bezoek, wil je iemand bedanken, moet je een verjaardag missen, of wil je gewoon laten weten dat je aan iemand denkt? Dan kun je iemand blij maken met de Brievenbus Date! Natuurlijk kun je het ook voor jezelf bestellen. Wat is er nu leuker dan een verrassing op de deurmat of in de brievenbus vinden?

 

Maak je bestelling persoonlijk

In de webshop kies je wat je wilt laten bezorgen. Hierna kun je er een persoonlijke boodschap aan toe voegen. Deze schrijven wij met de hand op het kaartje. Wij nemen de boodschap letterlijk over, dus denk ook aan je naam! 

 

Verzending en bezorging

Bestel je op werkdagen voor 18.00 uur, dan verzenden wij uiterlijk de volgende dag. Hoe eerder je op de dag bestelt, hoe groter de kans dat het dezelfde dag nog verzonden wordt. Bestel je vrijdag of in het weekend? Dan wordt jouw bestelling op dinsdag bezorgd, aangezien er op zondag en maandag geen brievenbuspost bezorgd wordt.

Wil je dat de dadeltaart op een andere datum bezorgd wordt? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het plaatsen van je bestelling.

De verzendkosten zijn bij het product inbegrepen. Wij verzenden de pakketjes als brievenbuspakje met PostNL. Dat betekent dat het meestal de volgende dag, met uitzondering van zondag en maandag, door de postbode zal worden bezorgd in de brievenbus. Houd er rekening mee dat de bezorging in voorkomende gevallen vertraging kan oplopen. Voor het weekend en voor speciale gelegenheden kun je het beste een dag extra nemen. 

Wij verzenden alleen binnen Nederland. Het is voor nu niet mogelijk om bestellingen op te halen. Deze worden alleen als brievenbuspakje met PostNL verstuurd.

 

Brievenbus Date bewaren

De dadeltaart is zowel op kamertemperatuur als rechtstreeks uit de koelkast erg lekker! De karamel kan wat zacht geworden zijn tijdens het verzenden. Bewaar de dadeltaart (zeker als het buiten wat warmer is) in de koelkast. Aan de binnenkant van de verpakking staat een tenminste-houdbaar-tot-datum vermeld. Wij verzekeren je dat Brievenbus Date goed is tot deze datum. Er kan tijdens de verzending iets mis gaan. Ziet de verpakking er beschadigd of raar uit? Neem dan contact op via het contactformulier.

 

Retourneren

De dadeltaart heeft een beperkte houdbaarheid en kan daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is definitief na succesvolle betaling.

 

Allergenen

Let op! Onze producten bevatten allergenen. Informatie hierover kun je vinden bij de producten in de webshop.

 

Is er iets niet in orde? Of heb je een fout gemaakt in je bestelling?

Neem direct contact op via het contactformulier. Dan zoeken we samen een passende oplossing.